Dame N'Doye

Ståle: Vi manglede både troen og kræfterne

Efter aftenens klare nederlag i Herning var døren længe lukket til vores omklædningsrum, mens Ståle og spillerne stille og roligt talte tingene igennem for at finde ud af, hvad det var der gik galt i aften.

"Vi får en udmærket start på kampen og skaber også de første to chancer til Santos og N'Doye. Men da først de kommer på 1-0, er det som om det helt slår os ud. Og da de så også kommer på 2-0 lige inden pausen, føles det ekstra tungt," sagde Ståle bagefter.

"Det overrasker mig, for vi er før kommet bagud og har været i vanskelige situationer, men hvor vi har formået at overvinde det og fighte os tilbage. Men det er som om vi både mangler både troen og kræfterne, det vil sige både det mentale og fysiske til at komme tilbage i kampen i dag."

"Kampen er jo ikke slut efter de 45 minutter, men så scorer de på endnu en dødbold lige efter pausen. Herefter bliv resten af kampen bliver mest et spørgsmål om at overleve. Stage bliver skadet og kan ikke fortsætte, Santos mærker noget og vil gerne udskiftes, og Zeca brækker måske armen, så der var nærmest kamp om at komme ud."

"Men når det er sagt, så er FC Midtjylland bare klart stærkere end os i dag, så der skal ikke lyde nogen undskyldninger herfra om skader og presset kampprogram. Jeg kan heller ikke pege på et bestemt forhold eller en bestemt spiller, for der er flere, der ikke mentalt og fysisk er på toppen."

"Vi må bare tage den herfra og komme tilbage efter landskamppausen og bygge videre på de styrker, vi har vist i den seneste periode indtil i aften. Syv point er selvfølgelig et stort forspring, og det bliver svært nu, men der er mange point at spille om endnu."