Sotirios Papagiannopoulos

Papagiannopoulos før Kiev: En fed kamp

Torsdag aften venter Dynamo Kiev i en topkamp i Europa League-gruppespillet kl. 18.55 i Telia Parken. En kamp, som Sotirios Papagiannopoulos ser meget frem til.

”Det bliver en fed kamp. Som spiller elsker man de store kampe og kampen mod Kiev er helt sikkert en stor kamp for os. Vi har gjort det fornuftigt i Europa indtil nu, og vi vil meget gerne gå videre fra gruppespillet, så vi er meget motiverede,” siger Papagiannopoulos, der blev kåret til Carlsberg Man of The Match mod SønderjyskE søndag aften:

Formen rigtig god
”Det var været en god sæson for mig indtil videre. Jeg fik ikke spillet så meget sidste sæson, og det var jeg selvfølgelig ikke glad for, så det er vigtigt for mig, at jeg får spillet en masse kampe. Min form er rigtig god, og jeg synes, at samarbejdet i vores forsvar fungerer godt, uanset hvem vi spiller med dernede nu. Vi lærer hele tiden hinanden bedre at kende, og det går den rigtige vej kamp for kamp,” siger Papagiannopoulos før en uge med to vigtige kampe med først Dynamo Kiev og dernæst FC Midtjylland på udebane i Superligaen:

Fuld fokus på Kiev
”Vi vil være med i alle de turneringer, vi er med i. FC Midtjylland-kampen er selvfølgelig også en vigtig opgave, men lige nu er alt vores fokus på Dynamo Kiev, og så koncentrerer vi os om den næste kamp, når den er overstået,” siger Papagiannopoulos.

>> Find din plads til kampen mod Dynamo Kiev!