Nicklas Bendtner

Spillerreaktioner: Fuldt fortjent sejr

Nicklas Bendtner
“Hvis man ser bort fra vores start på kampen, der ikke var så god – og hvor vi slet ikke får presset dem, så var det jo en god kamp. Efter vi kommer på 1-1 bliver alt bedre, vi kommer ind i kampen og begynder at tage kontrollen – og i 2. halvleg har vi i den grad overtaget. Så vi blev bedre og bedre som kampen skred frem, og vi skabte mange chancer – mens FC Nordsjælland vel kun havde en stor chance da de sparkede på overliggeren. Så overall en fuldt fortjent sejr”.

Pieros Sotiriou
“De første 20 minutter var ikke gode, men vi kommer godt tilbage og begynder at spille noget god fodbold, og vi begynder også at skabe flere og flere chancer. Efter pausen er det one-way-traffic, vi spiller godt og det er fuldt fortjent, at vi hiver en 4-1-sejr i land. Og så tak til vores tilhængere for et godt fremmøde og en god støtte så tidligt på en torsdag”.

Nicolaj Thomsen
“Vi må være ærlige og sige, at vi fik en skidt start. Sådan en pokalkamp har jo sit eget liv, og vi viser god moral ved at komme tilbage, og efter 20 minutter begynder vi at kontrollere kampen. Jeg synes vi leverer en professionel indsats og spiller en god omgang fodbold. Det var også godt med spilletid til nogle af de spillere, der ikke har spillet så meget i denne sæson, og så var det godt med to mål af Daramy samt at vi fik Bendtner på måltavlen”.

Sten Grytebust
”Det var dejligt at være tilbage, og så naturligvis ekstra godt at komme tilbage og være med til at vinde – og sende os videre i pokalturneringen. Så dejligt atter at være i gang, og alt taget i betragtning, synes jeg det gik ganske godt i dag”.