Pieros Sotiriou

Pieros runder 100 kampe: Jeg er meget stolt

Pieros Sotiriou rundede mandag aften 100 kampe for F.C. København siden han kom til klubben fra APOEL i 2017.

”Jeg er meget stolt og beæret over, at jeg nu har spillet 100 kampe for den største klub i Skandinavien og jeg håber, at jeg kommer til at spille mindst 100 mere. Min ven Zeca opnåede det i sidste uge, og nu var det min tur og jeg er meget glad for det,” siger Pieros, der er noteret for 29 scoringer for løverne:

”Da jeg kom til klubben var det for at hjælpe den og holdet til succes og jeg forsøger altid at give alt jeg har for holdet, så vi kan få den succes, vi arbejder for sammen. Jeg har mange gode minder allerede i København. Det bedste er måske, da vi slog Atalanta ud, men jeg er sikker på, at vi kommer til at skabe mange store ting sammen i fremtiden også,” siger den cypriotiske angriber hvis 100 kampe er fordelt med 65 i 3F Superligaen, 31 europæiske kampe og 4 pokalkampe. Kamp nummer 101 kan også blive en pokalkamp, når vi torsdag møder FC Nordsjælland kl. 17.30 i Telia Parken:

”Hvis jeg skal spille, så vil jeg som altid først og fremmest arbejde for holdet, men jeg går også altid på banen for at score mål. Vi vil alle sammen gerne i pokalfinalen, og derfor har vi stort fokus på at slå FC Nordsjælland på torsdag, selvom der også er mange andre vigtige kampe lige nu” siger Pieros.