Viktor Fischer

Ståle: Indstillingen OK, men mange forkerte beslutninger

"Jeg kan ikke udsætte noget på spillernes indstilling og attituder, for de forsøgte virkelig kampen igennem, men for mange traf for mange forkerte beslutninger, når man spiller på en tør bane mod et hold, der står lavt," sagde Ståle efter at hans mandskab med hiv og sving kom videre til fjerde runde efter straffesparks-konkurrence.

"Især Pep Biel, Daramy og Holse spiller for meget bolden i fødderne i stedet for at spille dybt og "strække" modstanderen, og det er noget af det, vi må lære af den her kamp."

"Vi scorer heller ikke på vores chancer, mens de til gengæld scorer på noget nær deres eneste i hele kampen, men sådan er pokalfodbold. Vi har prøvet det før, og det kommer nok til at ske igen, men det var jo ikke lige det vi havde brug for i det her kampprogram."

"Bendtner skulle kun have spillet 60-70 minutter, og N'Doye resten af de 90 minutter, men nu fik Bendtner 120 og N'Doye 50 minutter, og det var ikke planen i forhold til at han lige er kommet tilbage fra en skade. Bjelland kunne næsten heller ikke løbe til sidst, så med de tre på banen og Falk udvist, var vi nødt til at gøre noget. Derfor tog vi Bjelland ud og gik i det sidste kvarter over til at spille med Varela, Nelsson og Zeca i bagkæden og Daghim og Oviedo på kanterne. Det gav os mere spil, efter de også fik smidt en mand ud."

"Heldigvis havde vi Kalle i målet, som reddede os i straffesparks-konkurrencen. Vi er også hårdt ramt på keeperpladsen, for Sten Grytebust blev skadet til træningen i mandags og skal opereres en af de næste dage, og så må vi se, hvor længe han er ude," sluttede Ståle fra Hillerød.