Ståle Solbakken

Ståle før Europa: En udfordrende opgave

Europa League gruppespillet står for døren, og torsdag starter vi med en vigtig hjemmekamp mod FC Lugano kl. 18.55 i Telia Parken.
 
”De seneste kampe har vi ikke været på det niveau, vi skal være på og det skal vi få styr på inden torsdag," indleder Ståle.

Vi skal skabe resultater
"Der er mange forklaringer og årsager på, at det har været en vanskelig periode for os, og at der er udsving i vores præstationer, men det kan vi ikke bruge til noget. Vi skal skabe resultater, og det mener jeg også, at vi har holdet til, selvom om det bliver en udfordrende opgave at holde os til både europæisk og i 3F Superligaen.”
 
Hjemmekampene bliver vigtige
”Vi ved, at alle hold, der er med i europæiske gruppespil, har kvaliteter, og det har Lugano helt sikkert også. Men vi har ambitioner om at skabe en god europæisk sæson, og at vores hjemmekampe bliver vigtige i forhold til mulighederne for at gå videre."

"Derfor skal vi gå efter at komme fra land med en sejr, og det har vi også fornuftige muligheder for, hvis vi rammer det niveau, vi kan,” siger Ståle, der glæder sig over den opbakning holdet har fået denne sæson:
 
Vigtigt med flot udvikling på tribunerne
”Det har været rigtigt godt at se en flot udvikling på tribunerne midt i en nærmest surrealistisk sommer med et hav af spillere ind og ud, store skader og den store nedtur mod Røde Stjerne!"

"Det betyder rigtigt meget for os, at vi har haft de flotte tilskuertal og rigtig god opbakning, for det har vi haft brug for, og det har vi fortsat. Det er et stort løft for alle i klubben, og noget vi skal arbejde med. Den her by skal have et godt hold, og vi har nærmest en ideologi om, at vi vil ud og spille med de bedste."

Stolte over at være med igen
"Vi var ikke så langt fra det allerfineste selskab i år, men på baggrund af de omstændigheder, der har været denne sommer, så er vi stolte over at være med igen. Nu skal vi gå efter at gøre en god figur og bygge på vores europæiske traditioner, for de er meget vigtige for os,” slutter Ståle.
 

>> Du kan stadig sikre plads til alle hjemmekampe med en gruppespilspakke