Spændende nyt fra U6-U9 i KB Fodbold

Sportslig leder for KB Mikrofodbold
KB har pr. 1. august ansat Casper Hansen som sportslig leder for KB Mikrofodbold (U6-U9).

Casper kommer med erfaring fra en lignende stilling i FA 2000. Derudover er han konsulent i DGI og har tidligere været tilknyttet DBU Sjælland og DBU København. Casper kommer med nye spændende tanker og ideer til at løfte miljøet på Pile Allé, til gavn for udviklingen af afdelingens mere end 500 spillere og deres trænere.

Casper er 39 år, gift og far til to, uddannet socialformidler og coach og har B-licens. Casper kan kontaktes på ch@kb-boldklub.dk

Børneudviklingstræner
Samtidig ansætter KB/F.C. København Andreas Moe Rasmussen som børneudviklingstræner med særlig fokus på de mest motiverede spillere fra U6-U9.
 
Andreas skal sikre, at de mest motiverede spillere får mulighed for træning og bevægelse op til 4-5 gange om ugen på KB Mikro’s anlæg på Pile Allé på Frederiksberg.
 
“Vi oplever nogle strukturer i samfundet der gør, at børn bevæger sig i langt mindre grad end de gjorde tidligere," siger KB's talentchef Anders Lange og fortsætter:

"Som Danmarks største klub er det vores ansvar at give børn mulighed for fodbold og bevægelsestræning mange dage om ugen. Samtidig er det essentielt for klubben, at det sker i børnehøjde med evidensbaserede metoder på børnenes præmisser. Ligesom i resten af klubben skal vi også lave spilleruddannelse på højeste niveau fra U6-U9, og ansættelse af Andreas er et vigtigt skridt i den retning”.
 
Andreas Moe Rasmussen glæder sig til at komme i gang med arbejdet:

Jeg ser frem til at videreudvikle det gode arbejde, som er sat i gang i KB Mikro. Et særligt fokus på de mest motiverede spillere giver bedre træning her og nu, og dygtigere spillere i fremtiden”.

Andreas er 26 år, har B-licens og studerer kandidat i pædagogik på Institut for Uddannelse og Pædagogik. Han kan kontaktes på amr@fck.dk.