Zeca: Håber der kommer rigtig mange og støtter os på torsdag

Med fire dage til hjemmekampen mod Riga FC, sætter anfører Carlos Zeca ord på sine håb og forventninger til kampen om europæisk gruppespil:

"Jeg er meget imponeret over, hvordan vores nye spillere og resten af truppen har håndteret de mange vigtige kampe på det seneste," siger anfører Carlos Zeca.

"Vi har vundet seks kampe i ligaen, og efter vores ærgerlige resultat mod Røde Stjerne, er vi klar til at give alt for at vinde playoff-runden til Europa League."

"Vi har fået brugt truppens bredde, så alle er i kampform og parate til at give alt. Det er vigtigt for os i den her fase af sæsonen, hvor vi spiller så mange kampe."

"Vores modstandere fra Riga vil helt sikkert også give alt og fighte i 90 minutter på torsdag, og vi er nødt til at gøre det samme. Det er meget vigtigt for klubben, fansene og os spillere at komme i gruppespillet, så vi skal være ekstremt fokuserede og skabe et godt resultat inden returkampen i Riga næste torsdag."

"Fansenes støtte denne sæson har været fantastisk, og vi har brug for dem igen på torsdag. Jeg håber derfor, at der kommer rigtig mange på tribunerne og hjælper os med at tage dette næste skridt mod vores europæiske målsætning," slutter Zeca.
 

>> Find din plads til kampen her