Europa League-status før playoff

En særdeles vigtig opgave venter torsdag 19.45 i Telia Parken, når vi skal forsøge at skabe et godt udgangspunkt for samlet sejr over Riga FC i playoff til Europa League.

En plads i gruppespillet er en af sæsonens store målsætninger, og hvis det lykkes, kan både spillere og fans se frem til masser af spændende oplevelser.

Allerede kvalificeret
17 klubber er allerede klar til Europa League-gruppespillet, og blandt dem er prominente navne som Manchester United, Arsenal, Roma, Lazio, Sevilla, Borussia Mönchengladbach, Sporting CP og Besiktas.

Europa League-playoff
Desuden skal klubber som Celtic, Rangers FC, Wolverhampton, PSV, Feyenoord, Torino, Frankfurt samt skandinaviske AIK, Malmö FF og Molde spille playoff ligesom os.

Tabende hold fra Champions League-playoff
Gruppespillet får gså deltagelse af de seks hold, der taber playoff til Champions League, som f.eks. taberen af APOEL-Ajax og taberen af Dinamo Zagreb-Rosenborg. Og enten Young Boys eller Røde Stjerne...

Eventuel seedning
Hvis vi eliminerer Riga FC, forudser Bert Kassies' hjemmeside, at vi bliver seedet i lag 2, men der kan ske mange ændringer endnu blandt holdene og dermed den endelige rangering.

Arbejdet skal gøres færdigt
Men lad os nu først og fremmest gøre arbejdet færdigt og sikre vores 13. gruppespil på 14 sæsoner, hvilket i øvrigt vil være en usædvanlig flot præstation i europæisk sammenhæng.

>> Du kan finde din plads til den vigtige kamp og jagten på Europa på torsdag lige her

>> Tilskuerinformation: FCK-Riga FC