David Nielsen modtager Guld Harald-prisen
Rudi Nielsen holder tale foran statuen af Harald
Guld Harald-prisen

David Nielsen fik Guld Harald-prisen

I sidste uge fik vores tidligere angriber - og nuværende AGF-træner - David Nielsen den første Guld Harald-pris.

Prisen blev overrakt den 8. juli på pladsen foran Arena Nord i Haralds hjemby Frederikshavn. Det er en nyindstiftet pris til minde om fodboldlegenden Harald Nielsen, der som bekendt var F.C. Københavns første formand.

Det er Rudi og Harald Nielsen Holding der har skænket den flotte ministatue i bronze til en værdi af 25.000 kr. og med prisen følger også en check fra Spar Nord Fonden på 25.000 kr. Rudi var med til at overrække prisen til David, der jo vender tilbage til Telia Parken på fredag, når vi spiller mod AGF.

"Årets Guld Harald" bliver en årlig fodboldpris, som har fokus på nordjysk fodbold og hylder ildsjæle. David Nielsen er født og opvokset i Skagen og spillede en stor del af sin ungdom i Frederikshavn, inden han fortsatte karrieren i OB og siden i Fortuna Düsseldorf, inden han kom til FCK i 1997.

David var stolt og rørt over at modtage prisen og fortalte Lokalavisen Frederikshavn, at han under sin tid i FCK havde et tæt forhold til Harald Nielsen, som var en fodboldspiller og en personlighed, som han så meget op til.