Skov tiljubles efter sin historiske scoring nr. 29

1-3 nederlag, da Robert skrev historie

Robert Skov skrev historie, da han efter en times spil blev den første nogensinde til at score 29 mål i en sæson!

Spillerne løb på banen til en fantastisk og festlig kulisse, og de fik en ganske underholdende 1. halvleg, som blev afbrudt et par minutter af den traditionelle badedyrs-tifo, da uret rundede 13 minutter.

Badedyr


Vi dominerede massivt den første halve time og havde flere gode chancer til at bringe os foran, men blandt andet havde Nicolai Larsen et par store redninger, der forhindrede en velfortjent føring. I stedet sluttede FC Nordsjælland halvlegen bedst og havde den nødvendige skarphed, da chancen bød sig til Mohammed Kudus i det 40. minut.

Efter pausen overtog vi hurtigt styringen af kampen igen og begyndte at komme til chancer, men stadig uden at få bolden i netmaskerne. Men det lå næsten i luften, at der især var én, der nok skulle ordne paragrafferne - og ganske rigtigt.

Efter en times spil erobrede Fischer bolden langt nede på egen halvdel, og Falk sendte Robert Skov afsted fra midterlinjen - og han strøg ned i feltet og listede bolden forbi Nicolai Larsen og i mål via stolpen til sin sæsonscoring nr. 29! En helt enestående præstation - af en midtbanespiller!

FC Nordsjællands goalgetter Andreas Skov Olsen ville dog også lege med, og ca. tyve minutter før tid udnyttede han en kontra til at udplacere Jesse Joronen efter en præcis frispilning fra Mikkel Rygaard.

Mod slutningen fik William Kvist også lov at skrive et sidste kapitel i sin imponerende historiebog, da han kom ind til sin kamp nr. 425 - og en velfortjent hyldest fra tribunerne!

I de døende sekunder slog indskiftede Sadiq gæsternes sejr fast til 3-1.