Sektion 12

Billet-abonnement til Sektion 12

Sektion 12 er en utroligt eftertragtet tribune, og vi har et stort ønske om at opfylde ønsket om en plads for flest mulig fans. 

Derfor lancerer vi et billet-abonnement, der erstatter Sektion 12-sæsonkortet og Sektion 12-abonnement for nye fans.

Nuværende Sektion 12-kortholdere og Sektion 12-kortabonnenter
Sektion 12-kortholdere kan gentegne inden 13. juni kl. 10:00 på helt uændrede vilkår, men efter 13. juni kl. 10:00 er det ikke længere muligt at forny Sektion 12-kortet. Kun platin- og guldkort vil komme i salg til Sektion 12, hvor der p.t. er venteliste.

Sektion 12-kortabonnenter fortsætter som hidtil uden at skulle gøre noget.

Hvis du allerede nu ved, at du nok ikke kommer til alle kampe, kan du dog overveje at ændre til det nye billet-abonnement og dermed øge muligheden for, at andre fans kan udnytte "din" ledige plads på sektionen.

Hvordan virker et billet-abonnement?
Sektion 12 billet-abonnementet giver adgang til alle vores Superliga- og pokalhjemmekampe* på Sektion 12. Som noget nyt skal du blot hente/downloade billetten på billet.fck.dk senest 10 dage før den kamp, du vil overvære, hvis du vil være helt sikker på en plads på Sektion 12.

I mange tilfælde kan du også hente den senere end 10 dage før, men det afhænger af interessen for kampen. Ideen er nemlig, at vi 10 dage før kan begynde at tilbyde pladserne til andre.

Hvis der ikke længere er plads på Sektion 12, får du tilbudt en anden plads i Telia Parken, så længe der ikke udsolgt.

Til de kampe, hvor vi udvider Sektion 12 til Øvre Unibet/B, kan du med et billet-abonnement vælge frit mellem de to afsnit - og med samme mulighed for også at hente billetten efter de 10 dage, hvis der stadig er ledige pladser.

>> Læs mere på siden "Kort på Sektion 12"


Formålet
Vi ved erfaringsmæssigt, at alle kortholdere/abonnenter ikke kan komme til alle hjemmekampe, og på denne måde kan vi bedre udnytte de ledige pladser til glæde for andre.

Hvis du har sæsonkort eller kortabonnement, kan du som hidtil selv udlåne dit kort/abonnement. Det kan du også med et billetabonnement, idet du bare kan trække din billet og give den til en ven.

Men vi vil gerne teste af, om ikke vi kan tilgodese endnu flere fans med billetabonnementet, hvor vi 10 dage før har et klart overblik over, hvor mange der forventer at udnytte det til den pågældende kamp.

>> Læs mere om billet-abonnement

Platinkort og Guldkort
Disse sæsonkort er stadig tilgængelige på Sektion 12, og her skal du som hidtil bare møde op uden at hente billet på forhånd. De er dog p.t. udsolgt, men du kan skrive dig på venteliste, hvorefter vi kontakter dig, når muligheden opstår. Du kan selvfølgelig også skrive dig på venteliste, hvis du har billetabonnement, og så "opgraderer" vi, når muligheden opstår.

>> Læs mere om sæsonkort og abonnement til Sektion 12

*Gælder ikke en evt. finale