N'Doye og Skov jubler

Skov inden FCN: Vi kommer med et super afsæt

Vi har haft det svært i Farum i mange år, men vi går ind til mandagens kamp mod FC Nordsjælland med masser af medvind i ryggen, fortæller Robert Skov.

”I torsdags vandt vi stort og var klart det bedste hold. Det var fedt med en kamp, hvor vi spillede rigtig godt og vandt sikkert efter tre tætte kampe før det med snævre sejre. Vi har en god fornemmelse i truppen, folk er i god form, og det ser rigtig stærkt ud,” siger Skov med reference til den stærke 3-0-sejr i GULD-DUELLEN skærtorsdag. 

”Vi har fået et super afsæt til kampen mod FC Nordsjælland, og vi skal bare fortsætte vores gode form, for det en rigtig stærk modstander, vi møder,” siger Skov.

>> Næste hjemmekamp er 28. april mod OB – find din plads her 

Inden kampen mandag har vi ikke vundet i Farum siden 2013 – men Robert Skov har kun spillet de seneste to udekampe mod FCN, som begge er endt uafgjort. 

”Vi må kigge på vores tidligere kampe mod dem og se, om vi kan lære noget og rette til efter det, så vi står bedst muligt og kan tage de tre point,” siger Robert Skov, der ligesom resten af truppen var meget imponeret over torsdagens kulissen i Telia Parken.

”Det var fantastisk. Jeg har drømt om at spille i sådan en kulisse hele mit liv. Det var en stor, stor oplevelse og en fornøjelse, at der kom så mange og bakkede os op. Vi gjorde alt for at give dem en god oplevelse, og det endte heldigvis lykkeligt,” siger Robert Skov.

Skal du til Farum? Find praktisk information her og køb din billet her

>> Næste hjemmekamp er 28. april - find din plads mod OB her