Kaptajnen inden Esbjerg: Vi skal ha’ endnu en sejr

Årets sidste Superliga-hjemmekamp venter på søndag, når Esbjerg besøger Telia Parken. Og kaptajn Zecas målsætning er klar – vi skal have endnu en sejr i jagten på mesterskabet.

”Vi ligger nummer 1, og det er vi selvfølgelig glade for. Men vi skal fortsætte det hårde arbejde og blive på førstepladsen, for det er der, vi vil være, og det er det, vi har arbejdet så hårdt for. Vi glæder os til kampen søndag og til at kæmpe for endnu en sejr i jagten på at vinde mesterskabet. Det er tæt, og der er ikke råd til at tabe point, så det bliver en meget vigtig kamp for os,” siger Zeca.

>> Videre mod nye sejre – find din plads til kampen her

Inden kampen har vi scoret imponerende 43 mål i 18 Superliga-kampe – senest seks i storsejren mod Horsens – og de mange mål og sejre smitter af på holdet, fortæller Zeca.

”Holdet er fuldt af selvtillid, og vi har mange spillere, som er og har været i fantastisk form igennem hele sæsonen. Vi har nogle offensive spillere, som virkelig får scoret mål for tiden, og det er imponerende. Men det er også et udtryk for, at hele holdet arbejder for hinanden og får vores offensive kræfter til at skinne igennem,” siger han.

”Jeg kan ikke love, at vi også scorer mange mål på søndag, og jeg kan ikke love, at vi vinder kampen. Men jeg kan love, at vi giver alt for det, og det er også en kamp, vi skal og bør vinde,” siger Zeca.

En usædvanlig optakt
Søndagens kamp bliver usædvanlig i den forstand, at spillerne har haft en hel uge til at træne i uden at skulle spille midtugekamp. Noget der ellers har været en fast del af det travle kampprogram siden sæsonstarten i juli.

”Vi har været vandt til at spille to kampe om ugen gennem stort set hele sæsonen, og det har vi klaret rigtig godt. Men det har også været rart at hvile lidt og kunne arbejde på nogle ting på træningsbanen frem mod kampen søndag,” siger Zeca.

>> Find din plads til årets sidste Superliga-hjemmekamp