F.C. København og PanzerGlass™ lancerer eksklusiv Fan Edition PanzerGlass

PanzerGlass™, en af verdens førende producenter af skærmbeskyttelse til smartphones og tablets, har indgået et unikt samarbejde med F.C. København om en eksklusiv Fan Edition af PanzerGlass™.

"Unboxing oplevelsen vil ose af stemningen fra Telia Parken. De fleste har sikkert prøvet at lægge øret til en konkylie for at høre havet bruse. Det er samme fornemmelse, bare med glidende tacklinger og et afgørende mål i overtiden. Vi har arbejdet tæt sammen med F.C. København om en limited edition af PanzerGlass™ til FCK fans der går all in. Det unikke produkt har derfor en række markører, som fans vil navigere efter. En lydside med løvebrøl og muligheden for at plante græsfrø fra Telia Parken i din egen have samtidig med skærmbeskyttelse på Champions League niveau ”. siger Michael Brønd, Global Marketing Director hos PanzerGlass™.

Unboxing oplevelsen vil ose af stemningen fra Telia Parken i denne limited edition af PanzerGlass™
Unboxing oplevelsen vil ose af stemningen fra Telia Parken i denne limited edition af PanzerGlass™ 

BrandGlass™ er en unik måde at vise et personligt tilhørsforhold til en fodboldklub eller et andet brand, hvis værdier man spejler sig i. Oven i hatten får du en unik beskyttelse af et meget dyrt produkt som smartphones.

F.C. København Fanshop er også begejstret for at kunne tilbyde sine fans noget nyt og unikt: "F.C. København Fanshop bestræber sig altid på at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til vores fans. Samarbejdet med PanzerGlass™ giver os netop den mulighed, samtidig med at man kan vise, hvor ens fodboldhjerte er – på en diskret og afdæmpet måde. Vi glæder os til at få både glas og covers på hylderne, så vores fans’ telefoner er godt beskyttet og ser godt ud samtidig”, siger Martin Nøhr Rådberg der er butikschef, F.C. København Fanshop.

Christian Boström, Sales Manager B2B, Europe supplerer: "Et BrandGlass™er både beskyttelse og branding. Om du er fan eller forretningsmand. For enhver virksomhed med firmabetalte devices er der håndgribelige økonomiske fordele ved at bruge PanzerGlass™. Hver dag er en test for vores smartphones. Møder, rejser, arbejde, sport etc. Det kan være rigtig dyrt for virksomheder i reparationer og erstatninger, når en smartphone går i stykker. På toppen af de markante besparelser kan vi tilbyde et BrandGlass™ der skaber et særligt tilhørsforhold til den virksomhed du arbejder for eller den klub du er fan af. Nøjagtig som vi har gjort det med FCK”.

F.C.København Fan edition produkter fra PanzerGlass™ kan købes i fanshoppen samt online ultimo november.