Andreas Bjelland

Bjelland: Dejligt at være tilbage på landsholdet

Andreas Bjelland er blevet udtaget til de kommende landskampe i Nations League mod Wales og Irland.
 
”Først og fremmest er jeg glad for, at jeg er blevet udtaget. Det har altid været en stor ting for mig at spille på landsholdet, som jeg er stolt over at repræsentere. Samtidig er det også en fin anerkendelse af, at det er gået fornuftigt i FCK her i efteråret og jeg personligt har ramt et godt niveau. Jeg føler mig en god form og glæder mig til at hilse på drengene og staben igen,” siger Andreas Bjelland, der er udtaget for første gang i siden sommeren:
 
”Der er blevet kogt rigtigt meget suppe på, om jeg er en del af landsholdet eller ej, men for mig har der aldrig været tvivl om, at jeg er til rådighed, hvis landstræneren kan bruge mig. Det er ingen hemmelighed, at jeg var skuffet over at misse VM, men det er længe siden for mig nu, og vi er alle videre. Jeg glæder mig bare over, at jeg er med igen og ser meget frem til at vise mig frem i træningerne,” siger Andreas Bjelland, der inden mandag har en vigtig opgave søndag, hvor der venter en udekamp mod AaB for FCK:
 
”Vi har været igennem et meget intenst kampprogram med mange vigtige kampe på kort tid. Det har været spændende og hårdt, men vi er kommet rigtigt fornuftigt igennem det indtil nu, og det er vigtigt for os alle sammen, at vi får sat et godt sidste aftryk inden landskampspausen. Vi ved, at det er svært i Aalborg, men vi er alle parat til opgaven og vi trives godt med mange kampe med en masse på spil,” siger Andreas Bjelland.