Peter Ankersen

Ståle: En rigtig god præstation

Efter kampen satte Ståle hurtigt et par ord på dagens kamp:

"Det her var en rigtig god præstation, og det var det i samtlige 90 minutter. Ganske som det var i torsdags mod Slavia Prag. Her mødte vi et rigtig godt hold, og det kunne i den kamp sagtens være gået begge veje. Jeg synes det var fantastisk, hvad vi leverede i torsdags, men desværre for os, ramte de offensive kræfter ikke deres top-niveau, men rent organisatisk lavede vi ikke nogle fejl".

"Så jeg vil godt have lov til at rose spillerne for torsdagens kamp, og hvor vi desværre ikke fik scoret i den kamp, så kom målene i dag. I dag syntes jeg, at vi havde alt for få afslutninger i 1. halvleg, men de kom i 2. halvleg - og med afslutningerne fulgte så også målene". 

Ståle vendte atter retur til Slavia-kampen:

"I torsdags mødte vi et hold, der har vundet rigtig mange kampe på det seneste, og som dominerede mod Zenit, og dem tillod vi kun en eller to chancer. Jeg kunne lide vores indsats i den kamp, vi mødte altså et hold, der mod Bordeaux og Zenit har fået henholdsvis otte og seks chancer, men som kun fik to chancer mod os. Jeg kommer ikke til at sige et negativt ord om Slavia-kampen."

Og her er vi enige med Ståle - og vi kommer så heller til at sige et negativt ord om dagens kamp og fortjente 4-2-sejr over AGF.