Dame N'Doye

Kampreferat: Ikke meget at skrive hjem om...

Det begyndte egentlig meget godt... i de første ti minutter var et lumsk, fladt Robert Skov-indlæg ved at overrumple Jesper Hansen, og han hamrede også en dødbold lige over mål fra midten af midtjydernes banehalvdel.

Men da Jesse Joronen efter et kvarters tid lavede et noget unødvendigt straffe på Onyeko, som Jakob Poulsen sikkert eksekverede, så ændrede kampen karakter. Skov nåede lige at sende en god skudmulighed et stykke over mål, og så var det reelt slut med afslutninger i de første 45 minutter...

I stedet fik Paul Onuachu midt i halvlegen tid og plads til at trække sig helt fri til skud uden for feltet, og kun fordi han tøvede en anelse for længe, nåede Bjelland at tackle ham ud af balance.

Vores ellers så solide defensive organisation var svært at få øje på, og flere tekniske fejl i opspillet gav hjemmeholdet mulighed for en række farlige angreb. Samtidig kneb det gevaldigt med at skabe noget i offensiven, og vi skulle være glade for, at det ikke blev 2-0 kørt før pausen.

En stor fejl af Bjelland gav Onyeka en kæmpe chance, men Joronen nåede mesterligt ned og redde til hjørne.

Efter pausen kørte det stadig ikke, og i stedet for en københavnsk trods-reaktion misbrugte indskiftede Tim Sparv en kæmpe mulighed for at øge til 2-0, da han efter seks minutter sparkede på ydersiden af stolpen i helt fri position.

Efter en times tid kom det andet mål dog, da Onuachu headede et Onyeka-indlæg ned i græsset og op i det ene målhjørne - og med tanke på den første times indsats, lignede det unægtelig en tidlig afgørelse.

Med et kvarter igen bragte vi dog lidt spænding tilbage i kampen, da N'Doye headede et Fischer-hjørne i nettet fra kanten af det lille felt. Men det blev aldrig rigtig spændende... Kort efter reduceringen misbrugte Mabil endnu en stor midtjysk mulighed, og med syv minutter igen bankede Marc Dal Hende 3-1-målet ind.

Dermed blev det, og sejren og dens størrelse kan der absolut ikke indvendes noget mod. Men vores præstation... uha, den er ikke meget at skrive hjem om, så skal vi ikke bare nøjes med at henvise til citaterne fra Ståle og spillerne andetsteds på hjemmesiden. Og glæde os over, at vi stadig ligger nummer et og kan se frem til europæisk gruppespil på torsdag - med forhåbentlig helt andre boller på suppen. Og suppeskeen i den anden hånd. Find selv flere floskler...