Niklas Vesterlund
Christoffer Monty
Marcus Korang
Mohamed Daramy
Niklas Vesterlund, Andreas Kirkeby og Marcus Porsgrunn
Muamer Brajanec og Jonathan Canto
Rasmus Møller
Marcus Porsgrunn
Ibrahim Samrawi
Ahmed Daghim

Union Berlin var en stor mundfuld for U19

Vores U19-hold kom på en særdeles vanskelig opgave i dag, da de tog hul på den nye Baltic Sea Cup med en hjemmekamp mod et stærkt Union Berlin-hold, der let kunne have vundet mere end 2-1.

"Det var international matchning på et meget højt niveau," sagde cheftræner Brian Riemer efter kampen, hvor reduceringen til 1-2 først faldt i tillægstiden, da Ahmed Daghim hamrede et smukt langskud i nettet.

"Vi mødte et hold, der havde ekstremt høj intensitet i deres spil, både med og uden bold, så vi fik en god oplevelse af hvad det vil sige at spille mod et udenlandsk hold med spillere, der var lidt ældre og mere rutinerede end vores. Men det er jo også derfor vi deltager i en turnering som denne! Der er et helt andet tempo i det, de foretager sig."

Det stadig stadig 0-0 ved pausen, og det kunne vi ikke mindst takke Christoffer Monty for, da han havde nogle fremragende redninger på skarpe tyske afslutninger - også efter pausen.

Vi havde dog også selv muligheder for at komme foran i det første kvarter af kampen, da Ahmed Daghim ramte overkanten af overliggeren og Andreas Kirkeby headede forbi på et fint pålæg fra Marcus Korang, men Brian Riemer er ikke overbevist om, at det ville have givet et andet udfald:

"Selvfølgelig måtte de gerne være gået ind, men alt i alt må vi nok sige, at hvis vi tæller chancer, var det ikke os, der skulle have vundet. Vi kom godt tilbage til sidst kampen og slap med 1-2, men det var fuldt fortjent at de vandt," fastslog han.

"Union viste på alle parametre, at de er bedre internationalt rustet end os. Vi har et ungt hold, og de lærer meget af en kamp som denne. For os trænere var kampen også en god mulighed for at se, hvad vi kan arbejde videre med. Ét er hvad vi kan sige til spillerne inden kampen, men nogle gange skal man også lige have fingeren på kogepladen for at mærke, at det er alvor," sluttede Brian, der allerede lørdag skal i aktion med sit hold i U19-ligaen med en udekamp mod OB.

Næste Baltic Sea Cup-kamp bliver 25. september, hvor vi møder Hertha BSC på udebane i Berlin.

Matchfacts:
F.C. KØBENHAVN-UNION BERLIN 1-2 (0-0)
53.: 0-1 Leon Sitz
68.: 0-2 Berkan Taz
92.: 1-2 Ahmed Daghim
40 tilskuere i Vanløse Idrætspark. Dommer: Jakob Sundberg

Christoffer Monty - Ibrahim Samrawi, Niklas Vesterlund (anf.), Rasmus Møller (60.: Jacob Haahr Steffensen), Marcus Korang - Ahmed Daghim, Jonathan Canto (77.: Trygve Solberg Aarstad), Marcus Porsgrunn (83.: Nicholas Sejr), Mohamed Daramy (77.: Oliver Andersen) - Muamer Brajanec (60.: Oliver Sonne), Andreas Kirkeby (77.: Alexander Hjælmhof)

Ikke benyttet: 20 Max Christensen