Sejr med hjem fra Sofia

Trods en tidlig scoring af CSKA Sofias Maurides kan vi tage hjem til København med en flot 2-1-sejr.

Denis Vavro og Kenan Kodro scorede vores mål inden for 10 minutter i anden halvleg. Særligt Vavros mål til 1-1 efter 64 minutter glemmer vi aldrig. Langt udefra kanonerede han bolden helt op i trekanten med en voldsom og imponerende fart.

Kodros mål faldt på et straffespark, som Nicolai Boilesen fremtvang efter 74 minutter.

Anden halvleg formede sig som ét langt tryk mod CSKA Sofias mål - en udvikling der skal ses i lyset af, at hjemmeholdets Bozhidar Chorbadzhiyski fik direkte rødt kort få minutter pausen, da han - tilsyneladende ubevidst - kom til at stange en knytnæve i kæben på Dame N'Doye.

2-1-sejren giver os et rigtig fint udgangspunkt inden returopgøret i Telia Parken 16. august. Læs meget mere om aftenens kamp og se highlights senere på FCK.DK.