Samtykkeerklæring til brug af billeder

OBS! Dette gælder kun børn som ikke har et fodboldpas via DBU, da samtykket allerede er givet derigennem. 

F.C. København og disses samarbejdspartnere ønsker i forbindelse med FCK Camp eller FCK Træning at tage portrætbilleder af samtlige børn, der deltager i camp/træning for identifikation og genkendelse, som skaber en bedre relation mellem spiller og træner.

Dette sker dog kun med forældre/værges tilladelse for det enkelte barn. Forældre/værge skal derfor udfylde vores samtykkeerklæring til brug af billeder - det skal du/de gøre både hvis du/de kan give samtykke til dette, men også hvis du/de ikke kan. Efter endt camp/træning vil der blive sendt et link ud til hver forælder/værge på den oplyste mailadresse, så det er muligt for dem at købe billeder af deres børn.

Samtykke til portrætbilleder/optagelser:

Du bedes som forældre/værge udfylde nedenstående formular hvis ikke deltageren allerede har et fodboldpas via DBU, da samtykket allerede er givet derigennem.

Transaktionsnummeret på dit køb af FCK Camp eller Træning kan du finde i din transaktionsliste på billet.fck.dk.

SAMTYKKE:

Jeg giver hermed tilladelse til, at F.C. København i forbindelse med FCK Camp eller FCK Træning må tage og benytte portrætbilleder, hvor mit barn optræder.

Jeg giver samtidig tilladelse til, at billederne må benyttes som illustrationsmateriale hos F.C. København på fx hjemmesider, sociale medier og i tryksager.

Jeg er indforstået med, at jeg til enhver tid kan tilbagetrække mit samtykke, dog ikke for allerede trykt materiale.

Jeg accepterer ovenstående betingelser for samtykket