B1903 og KB's besøg i Telia Parken

Vi har haft den store fornøjelse af at kunne invitere vores to moderklubber B1903 og KB ind i Telia Parken til holdfoto af deres U10-U13 rækker. Vi havde til begge photoshoot ca. 500 glade og stolte børn igennem, som alle fik taget et holdbillede foran trænerbænkene med grønsværen i baggrunden. Med Team Leo i spidsen blev hver årgang ført ned til banen og mens hvert hold fra hver årgang fik taget deres holdbillede, fik Team Leo en snak med de ventende hold.

"Selvom vi også har flotte fodboldbaner i B1903, var det bare sjovere at få taget holdfotoet i Parken. Vi sad på FCKs udskiftningsbænk og ventede på, at vores hold skulle fotograferes, det var virkelig fedt," sagde Alexander U11 fra B1903. 

Holdfoto i TP

"Jeg synes det var ret fedt at blive fotograferet på den bane, som FCK spiller på, og så var det fedt at være inde og se FCK med alle fodboldkammeraterne," sagde Simon U10 fra B1903. 

"Man følte lige et øjeblik, at man var professionel fodboldspiller," sagde William fra KB. 

Holdfoto i TP

Der var god stemning og en masse glade børn til begge foto-arrangementer og det var en fornøjelse at Telia Parken kunne lægge lokation til. 

>>Find din plads til hjemmekampen mod FC Midtjylland fredag d. 18. maj kl. 18.00