Erik Johansson

Erik: Dejligt at være i truppen igen

Det har været et langt og hårdt genoptræningsforløb for Erik Johansson, siden han rev korsbåndet over i hjemmekampen mod AC Horsens den 12. august, men med udtagelsen til truppen mod AaB er han endnu et skridt sit officielle comeback.

"Erik har trænet med 3-4 uger og gennemgået forskellige tests, og han har også spillet 45 henholdsvis 60 minutter i to reservekampe, så nu er han klar," siger Ståle.

"Lüftner har spillet i mange kampe med en karantæne hængende over hovedet ved næste gule kort, men nu behøver vi ikke bekymre os så meget, når vi igen har tre deciderede centerforsvarere ud over at Boile også kan spile pladsen," tilføjer han.

"Det er dejligt endelig at være tilbage i en kamptrup og at komme ind på græsset i Telia Parken igen," siger Erik selv.

Til gengæld må både lårskadede Pieros samt Pavlovic stå over mod AaB. Mens Pieros tidligst er klar i løbet af næste uge, er det forhåbentlig ikke så slemt med Pavlovic:

"Jeg fik et mindre slag på knæet til træningen i går, og lige nu gør det ret ondt, men jeg regner ikke med, at det er noget alvorligt," lød det fra serberen efter dagens træning i Telia Parken, hvor han ikke deltog.

Det gjorde László Köteles til gengæld, efter han har været ude med en forstrækning i læggen: "Jeg skal stadig passe lidt på, men det er dejligt at kunne træne med igen," sagde ungareren. De seneste uger har U19-keeperne Filip Djukic og Christoffer Monty deltaget i målmandstræningen, så Anton Scheutjens havde tre mand til rådighed, og for hver dag der går, nærmer vi os også at Robin kan begynde at træne med. I dag lavede han forskellige gribeøvelser med bold, men er stadig ikke med i den normale træning.