Zeca slås om bolden

Ståle: 2. halvleg utilgiveligt ukoncentreret

Trods sejren var Ståle bestemt ikke tilfreds med præstationen efter pausen, hvor vi slap FC Helsingør ind i kampen igen.

"1. halvleg er helt okay, den går lige efter planen, selv om de får scoret et mål, men vi er i fin kontrol på en vanskelig bane, da vi går ind til 2. halvleg. Men så bliver det jo det rene cirkus. Det går nogenlunde, så længe det står 3-1, men vi går i panik, da de kommer på 2-3. Og så bliver det 3-3, men selv efter vi kommer på 4-3 i overtiden, får de en kæmpe chance for at udligne!" lød det fra manageren.

"Indsatsen i 2. halvleg er utilgiveligt ukoncentreret og et studie i, hvordan man ikke forsvarer en føring. Vi spiller for uorganiseret med for mange misforståelser, og mange mistede hovedet og var langt under niveau. Og vi fik især problemer med deres lange bolde, hvor de vandt ni af ti dueller," konstaterede Ståle, som selvfølgelig glædede sig over endnu en sejr - men ikke måden den kom i hus på, når vi nu lige kom efter tre kampe, hvor vi stort sat ikke gav chancer væk.