Ståle på træningsbanen i Dubai

Ståle: Vi har længe arbejdet på at få Robert Skov

Lørdag havde truppen det første træningspas i Dubai på et perfekt græstæppe og med en temperatur på små 25 grader.

Efter Vejle-kampen torsdag eftermiddag og en lang rejsedag fredag handlede det mest om at få kroppen i gang igen, og søndag begynder Ståle og trænerteamet at se frem mod den første af de tre træningskampe på turen: mandag kl. 16 (dansk tid) mod FC Zenit.

På det tidspunkt er vores nye spiller Robert Skov også stødt til truppen. Han flyver fra København i eftermiddag og lander sidst på aftenen i Dubai, så han er klar til at trække i træningstøjet søndag formiddag.

"Robert er spiller, som vi har arbejdet hårdt for at få til klubben," fortæller Ståle og uddyber bestræbelserne på at sikre hans signatur:

"Han havde mange muligheder for at skifte til udlandet, så det var en lang, sej kamp for at overbevise ham om, at det her var det rigtige. Vi har længe haft en god og åben dialog med ham og hans repræsentanter, for når en ung spiller har muligheden for at komme til Bundesligaen og andre ligaer i Europa, så er det forståeligt, at han gerne vil tænke sig godt om. Men vi er glade for, at dét vi har arbejdet hårdt på i flere uger nu er lykkedes."

"Robert er en alsidig offensivspiller, der ud over de to kanter også kan spille bag en forward, og nu skal han ind og kæmpe om pladserne på lige fod med de andre," tilføjer Ståle.

Som det allerede har været fremme, er tre af vores hidtidige spillere ikke med i Dubai - Toutouh, Amankwaa og Pusic.

"De har fået frie hænder til at finde en ny klub, da de ikke umiddelbart er med i vores planer, og både de og deres repræsentanter kender forudsætningerne," siger Ståle.

Det samme gælder i øvrigt U20-spilleren Nicklas Røjkær, som tidligere har været med på træningslejre, men aldrig har været en del af førsteholdstruppen.

Mandagens træningskamp mod de stærke russere fra St. Petersborg ser vi også her på FCK.DK nærmere på i løbet af søndagen - og så forventer vi fortsat at kunne streame kampen, der altså spilles kl. 16 dansk tid.