Løverne tilbage på græs

I dag var truppen tilbage på job, og efter en indledende opvarmning indendørs trænede man på Telia Parkens grønsvær i en god times tid. Der manglede dog fire spillere, som efter aftale først støder til i morgen. Santander lander først fra Sydamerika mandag eftermiddag, og Pavlovic, Matic og Pusic fik også en ekstra fridag, så de kunne fejre jul i Serbien, hvor man - i lighed med en del andre steder i Østeuropa - først fejrer juleaften den 7. januar.

Gregus og Toutouh tilbage på græs
Jan Gregus og Youssef Toutouh, der sluttede efteråret med skader, var tilbage på træningsbanen og trænede normalt med, mens Erik Johansson fortsat specialtræner efter sin knæoperation i august. Også Aboubakar Keita - der nu er tilbage efter sit udlån til Halmstad - specialtræner efter en meniskoperation i starten af december og forventes først klar i marts, men ellers er hele truppen fit for fight.

"Det har selvfølgelig været hårdt at sidde ude og kigge på, når man hellere vil ind på banen og hjælpe holdkammeraterne, men sådan er fodbold, og det vigtigste er, at jeg nu kan træne med igen," sagde Gregus efter dagens træning.

Verbic kom forbi
Da spillerne samlede i omklædningsrummet inden træningen dukkede Benjamin Verbic i øvrigt også op for at hilse på sine nu tidligere holdkammerater. Han tiltræder først i Kiev om en uges tid, så der er lidt tid til at klare de sidste praktiske gøremål i forbindelse med flytningen til Ukraine.

"Jeg havde slet ikke troet, at det ville være så hårdt at skulle sige farvel. Jeg har virkelig været glad for at være her i København og fået mange gode venner, så det er svært," lød det fra Benjamin, som også kigger forbi i morgen til en sidste farvelhilsen.

Åben træning på lørdag
På lørdag er der fri adgang til at overvære træningen, der begynder kl. 10.30. Der kommer mere info om dette i de kommende dage.

>> Se FCK TV-indslag fra første træning med Boile, Zeca og Falk

>> Bård Wiggen er tilbage i København