Indendørs-nostalgi: DM-finale mod Næstved i 1997

Her i den fodboldstille juleferie har vi fundet et klip frem fra de år, hvor vi altid stillede stærkt op til DM i indendørs fodbold i Brøndbyhallen. 

Over 5.000 tilskuere havde fundet vej til hallen, hvor vi uden de store problemer spillede os i finalen efter 5-1 over Holbæk i kvartfinalen og hele 10-1 over Svendborg i semifinalen.

Her mødte vi Næstveds stærke mandskab, der slog Virum 8-2 i kvartfinalen og Prespa 6-0 i semifinalen - efter at Prespa havde sendt Brøndby ud i kvartfinalen til stor jubel for de mange FCK-fans, der var mødt op.

Til gengæld fik Næstved i finalen al støtten fra de blå-gules fans, og det blev en yderst flot og neglebidende spændende affære, der bølgede frem og tilbage med føringer til begge hold. Efter de 11 minutters ordinær spilletid stod det uafgjort, så finalen fandt først sin afgørelse efter "Golden Goal", som blev sat ind af Martin Johansen. Dermed genvandt løverne titlen, som de også året inden havde vundet efter finalesejr over netop Næstved.

FCK-Næstved 5-4
0-1 Frank Hougaard
1-1 Morten Nielsen
2-1 Jonnie Larsen
2-2 Bjarne Jensen
2-3 Alex Nielsen
3-3 Morten Nielsen
3-4 Alex Nielsen
4-4 Morten Nielsen
5-4 Martin Johansen

FCK-holdet bestod af: 1 Jonnie Larsen, 2 Morten Nielsen, 3 Kenneth Perez, 4 Claus Nielsen, 5 Martin Nielsen, 6 Jesper Sørensen og 7 Martin Johansen

Jonnie var ikke førsteholdsspiller i FCK, men mangeårig ungdomstræner i KB - og af mange også kendt som "skorstensfejeren" i kraft af hans civile job.