Pierre Bengtsson

Pierre: Skal have tre point mod FC Zlin

Torsdag aften venter en spændende europæisk opgave for F.C. København, når tjekkiske FC Zlin kommer i Telia Parken. En opgave, der ifølge Pierre Bengtsson skal ende med tre københavnske point:
 
”Vi har overstået to udekampe og en svær hjemmekamp mod Lokomotiv Moskva og spillet uafgjort i dem alle. Det er fint, men nu skal vi følge det op med sejre i vores hjemmekampe, så vi kan komme videre fra gruppen," siger Pierre Bengtsson.

"Vi lærte en del om FC Zlin i det første møde, og de er et hold, der spiller meget på kontra, så vi skal være gode i vores genpres og holde tryk på dem hele kampen, så de ikke får lov til at vise deres stærkeste kvaliteter der. Vi ved, at vi er stærke hjemme i København, og at vi er et bedre hold end FC Zlin. Vi skal være fokuserede hele vejen, så vinder vi også,” siger Pierre, der blev skiftet ind i søndagens kamp mod AC Horsens og scorede til 1-1.
 
”Vi er alle kede af det på Boilesens vegne, og vi føler alle med ham, så det fylder mere, end at jeg fik scoret. Jeg er altid glad, hvis jeg kan hjælpe holdet, og hvis Ståle vælger mig til at spille igen på torsdag, vil jeg igen gøre alt hvad jeg kan,” siger Pierre, der hidtil har spillet 42 europæiske kampe for FCK.
 

FCK - FC Zlín, torsdag 2. november, kl. 19.00

DFDS Familietribunen (D): voksne 100 kr., børn 50 kr.

Nedre Unibet-tribunen (B) / Sektion 12: voksne 100 kr.

Carlsberg-tribunen (C): voksne 150/135 kr., børn 70/75 kr.