Pieros

Boilesen: En frustrerende start på kampen

F.C. København tabte 0-1 til OB efter et opgør, som vi dominerede i store dele af kampen, men fynboernes mål efter 54 sekunder viste sig desværre, at blive kampens eneste scoring. Efter kampen satte Ståle Solbakken et par hurtige ord på nederlaget:

”Vi spiller godt i to lange perioder i begge halvlege, vi arbejder hårdt og mentalt gør vi det egentlig også OK. Men vi fik ikke ligefrem den ønskede start, hvor de på et langt udspark, der snittes videre, får lov til at løbe bag om os og score. Men overall spiller vi en fornuftig udekamp, vi dominerer dem i store del af kampen, og overall var det OK.”

”Men nu har vi tabt to udekampe i træk, og det er ikke godt nok. Vi er et stykke bag vores konkurrenter, så lige nu skal vi ikke koncentrere os om tabellen, men i stedet for tage kampene en af gangen.”

Anfører Nicolai Boilesen var naturligvis heller ikke tilfreds med dagens nederlag:

”VI får en frustrerende start på kampen, for der sker det, der absolut ikke må ske, da en lang bold frem af banen ender med at føre til scoring. Men ellers har vi styr på dem i 1. halvleg, hvis man ser lidt bort fra deres kontraer. Hvad angår os selv, var vi slet ikke farlige nok i 1. halvleg. Efter pausen dominerer vi dem, vi er farlige, og får skabt 2-3 store chancer til Pieros, Pieros og Carlos. Men som sagt, et frustrerende nederlag takker vores den start vi fik på kampen.”

En af de spillere der kom frem til chancer var Pieros Sotiriou, og han havde denne kommentar efter kampen:

”Hvis man lige ser bort fra det allerførste minut, havde vi jo faktisk en god start på kampen. VI havde styr på dem – om end de var småfarlige på kontraerne. Efter pausen foregik det meste af spillet på deres banehalvdel, vi skabte chancerne til at udligne – men selvom vi jagtede udligningen så meget vi kunne, endte det desværre med et nederlag. For os gælder det nu om, at vi skal jagte en sejr i den næste kamp – og det bliver skulle så meget gerne blive i vores europæiske kamp på torsdag.

Efter et par udekampe i træk i Superligaen vender vi nu tilbage til Telia Parken. Næste hjemmekamp er mod AGF søndag den 22. oktober klokken 18:00.