Pieros Sotiriou

Pieros før OB: Vi har et bedre hold

Det er en skarp Pieros Sotiriou, der er vendt tilbage til FCK-truppen efter landskampspausen, hvor han trods sin 1-0 scoring ikke kunne hjælpe Cypern til sejr over Zeca og Grækenland, der vandt med 2-1. Et sjovt møde mellem de to græsktalende spillere, der er blevet gode venner efter Zecas ankomst til klubben.

”Det var da ærgerligt, at vi ikke kunne holde føringen, men Grækenland er et godt hold, og Zeca er en god spiller. Det var et sjov oplevelse at spille mod sin holdkammerat, men det tænkte vi ikke over, da vi spillede. Da gjaldt det landsholdet – og så fylder det ingenting, at man er venner i dagligdagen. Og nu er vi tilbage i København og har en vigtig kamp på søndag, så nu er fokus på det,” fortæller Pieros, der samtidig sætter ord på de forberedelser, holdet er i gang med netop nu frem mod OB-mødet på søndag.

”Forberedelserne til kampen går godt. Vi er stadig i gang med processen, hvor vi lærer hinanden at kende og får finpudset relationerne til hinanden i spillet. Det bliver bedre og bedre for hver dag,” siger Pieros, som føler sig godt til rette på sin position på holdet.

”Det er mit job at score. Jeg er angriber. Det er præmissen for min succes, og det er blandt andet her, hvor jeg skal hjælpe holdet. Det går også her bedre dag for dag, og vi skal gøre det endnu bedre mod OB, hvor vi skal revanchere os efter det ærgerlige nederlag, før vi tog på landskampspause,” fortæller Pieros og fortsætter.

”Det bliver en svær kamp. Begge hold har masser at spille for, men jeg føler, at vi har et bedre hold, og hvis vi får det til at hænge godt sammen i kæderne, så skal vi nok få de 3 point.”

>> Husk, at du allerede nu kan købe billet til vores næste hjemmekamp mod AGF søndag den 22. oktober, kl. 18.