Skive

Sidste nyt fra Skive

For tredje gang på mindre end et år forbereder vi os til en pokalkamp i det nordjyske - eller i hvert faldet det nordlige midtjyske. Sidste sæson mødte vi Jammerbugt FC i Aalborg og Vendsyssel FF i Hjørring, og i dag gik turen til Skive.

Der var morgenmad på Nummer 10 kl. 7.20 og herefter bustur gennem morgentrafikken til lufthavnen, hvorfra truppen lettede med SAS-afgangen kl. 9.10 til Aalborg. Herfra gik turen med bus til Hotel Strandtangen i Skive - få minutters kørsel fra stadion, hvor kampen spilles i aften.

Ved 11.30-tiden gik spillerne til bords for at indtage frokosten i hotellets restaurant, der har en smuk udsigt til en lystbådehavn her i bunden af Skive Fjord, som munder direkte ud i Limfjorden. Spillerne er indkvarteret to og to, da der kun er tale om et kort ophold uden overnatning - ved europæiske kampe har man således altid enkeltværelser for at få den bedst mulige nattesøvn. 

 

Hotel Strandtangen, Skive
Hotel Strandtangen i Skive


Mad, hvile, kamp og bus
Efter frokosten er der hvile på værelserne indtil kl. 14.30, hvor der er et "pre-match-meal". Og ja, det er kun tre timer efter frokosten, men til gengæld får spillerne heller ikke mere før efter kampen. Herefter står den igen på hvile indtil kl. 16.35, hvor der er et kort taktikmøde (med mulighed for frugt, vand og kaffe) og herefter busafgang til stadion kl. 16.45.

Efter kampen er der aftensmad på hotellet kl. 21 - hvis altså ikke kampen går i forlænget spilletid og evt. straffesparkskonkurrence - og så er det ellers ud i bussen til en lang køretur hjem til Hovedstaden, da det er for sent at nå det sidste fly. Om alt går vel, er man tilbage på træningsanlægget ved 1.30-tiden i nat, og så skal folk jo også lige hjem derfra.

Alt i alt ca. 19 timer på farten - men det er der sådan set ikke noget usædvanligt i, når vi spiller udekampe på de her kanter (og det ikke passer med et fly hjem).

Skive sparer nogle spillere
Skive venter flere tusinde tilskuere i aften og opfordrer alle til at komme i god tid. Portene åbner 16.45, og i dagens anledning har Skive Kommune besluttet, at børn under 15 år ifølge med en voksen har gratis adgang.

 

Kim Kristensen, Skive IK
Skive-træner Kim Kristensen håber at kunne drille løverne


Skives træner Kim Kristensen har i øvrigt udtalt til bold.dk, at han nok sparer nogle spillere, da man har et meget hårdt program i forhold til det setup man har.

- Så vi blander kortene lidt og spiller med dem, der kan give fuld gas - vi skal også være klar søndag, for det er trods alt det vigtigste, siger Kim Kristensen, som dog håber, at hans unge hold kan drille de tredobbelte pokalvindere:

- Vi håber selvfølgelig, at vi kan drille FCK lidt - sådan skal det være i pokalkampe. Men vi ved også godt, at det er en stak voldsomme navne, vi skal op imod - også selvom de kommer med deres reserver. De har et pissegodt hold, udtaler han.

Billeder fra turen
Du kan se billeder og klip fra turen på vores Instagram Story og Snapchat.

Selve kampen kan du se på TV3+ og Viaplay, hvis du ikke lægger vejen forbi Spar Nord Arena i Skive.