Andrija Pavlovic

Reaktioner fra Pavlovic, Kvist og Thomsen

Andrija Pavlovic
- Det var ikke så nemt i dag, selv om det måske godt kunne se sådan ud. Vi spillede en hård kamp i torsdags og havde gjort alt hvad vi kunne, for at blive klar til i dag, og det blev vi også. Assistenten til mit første mål var selvfølgelig heldig, men jeg synes, at vi arbejder og presser hårdt og løber meget i dybden, og det bliver også belønnet i dag.

William Kvist
- Vi kan kun være meget tilfredse med forløbet. Vi kommer hurtigt foran, og så kontrollerer vi det fint resten af kampen, og de har vel kun én reel chance i hele kampen. Vi ser igen solide ud på banen, og vi har hele tiden godt været klar over, at det ville tage et par måneder med de mange udskiftninger og skader. Vi har så godt nok smidt flere point, end vi havde forventet, men jeg synes det er tydeligt, at vi er på rette vej nu. Og så er det altså smukke og dejlige omgivelser heroppe ved vandet, jeg nyder virkelig at være her!

Nicolaj Thomsen
- Jeg får nok en forstrækning i venstre baglår i slutningen af 1. halvleg, men nu må vi se de næste dage, hvor slemt det er.