Rasmus Falk

Falk: Jeg er topmotiveret

Efter sit comeback før landsholdspausen ser Rasmus Falk meget frem til, at der igen er Superliga-fodbold på programmet søndag, hvor FC Midtjylland er gæster i Telia Parken kl. 16.00. 

- Jeg har brugt landsholdspausen til at få trænet godt og få to kampe mere i benene i reserveholdskampene. Det har været godt for mig og jeg føler, at jeg igen kan være med og levere højt niveau på banen. Jeg er topmotiveret for at komme ind og hjælpe holdet, og jeg glæder mig virkelig til at komme i kamp på hjemmebane igen, hvis Ståle vælger mig. Der er noget energi og spilleglæde, der skal ud og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at vi får den sejr, vi har brug for, siger Rasmus Falk.

De seneste møder med FC Midtjylland har været målrige og underholdende, og Falk forventer et lignende kampbillede søndag:

- Det er altid tætte og intense kampe mod FC Midtjylland. De har et stærkt hold og vil som os gerne fremad. Det giver tit gode og målrige kampe. Jeg er overbevist om, at vi som hold er på rette vej, og vi er alle klar til at give den fuld gas. Vi ved, at hvis vi levere det, vi kan, så vinder vi også kampen, siger Rasmus Falk.

Du kan stadig sikre dig en plads til kampen her.