Nicolaj Thomsen
Nicolaj Thomsen fik officiel FCK-debut, da han kom på banen i 2. halvleg

Thomsen: Ærgerligt resultat i debuten

Nicolaj Thomsen

"Jeg har glædet mig meget til min debut, så det var fedt at komme ind her i Telia Parken, men selvfølgelig ærgerligt, at resultatet endte som det gjorde. Det var en svært kamp at komme ind i, vi var meget under pres på det tidspunkt, og de havde overtaget, så der blev løbet meget frem og tilbage. Jeg skulle have været ind og haft lidt mere fat i bolden, men det lykkedes ikke rigtig. AaB spiller også en rigtig god 2. halvleg, men vi burde selv have været bedre."

Benjamin Verbic

"Indtil vi scorede, var vi klart det bedste hold og kontrollerede kampen, men vi indledte 2. halvleg meget dårligt. Vi ville selvfølgelig meget gerne komme tilbage i kampen, men det var hårdt i dag, og vi virkede trætte, mens de havde mange flere kræfter. Men det er stadig kun sæsonens første kamp, så nu må vi bare forberede os godt til på onsdag og så bare glemme den her kamp. Ingen af os var stolte af indsatsen i dag."¨

Nicolai Boilesen

"Vi blev nærmest kørt over i 2. halvleg, både fysisk og taktisk, efter vi havde spillet en udmærket 1. halvleg. Men ligesom i Zilina spiller vi én god og én dårlig halvleg, denne gang var de bare byttet om. Det skal selvfølgelig ikke blive ved at gentage sig, selv om vi stadig står med en sejr og en uafgjort i de to kampe."