Sportslige resultater

Fik du ikke fornyet dit sæsonkort?

Du kan stadig nå at forny dit sæsonkort, selvom fristen er udløbet.

Hvis du ønsker at forny, skal du i dag, hvis du vil beholde din faste plads, gå ind på din sæsonkortprofil på billet.fck.dk og forny dit kort, for at pladsen ikke endegyldigt skal gå tabt. Du får naturligvis stadig 10% i fornyelsesrabat – og du kan selvfølgelig også betale dit kort i op til 10 rater. 

Onsdag den 14. juni, kl. 14 sættes alle ikke-fornyede pladser i offentligt salg. 

Opgradér til Platin 
Husk, at du kan opgradere dit eksisterende sæsonkort til et Platinkort. Her får du hele pakken og samtlige hjemmekampe i næste sæson – også hvis vi kvalificerer os til et europæisk gruppespil, som det var tilfældet i sidste sæson. Derudover får du 500,- i e-cash på dit Platinkort til Fanshoppen, så pengene er hurtigt tjent hjem. 

Husk, at du naturligvis kan betale dit sæsonkort i op til 10 rater. 

Priserne er de samme som i denne sæson. Du kan læse mere om både priser og de forskellige kort på vores sæsonkorthjemmeside her. 

Husk, at et sæsonkort ikke er personligt, så man kan med fordel deles om et - eller udlåne det, hvis man er forhindret i at komme til en af vores hjemmekampe. 

Har du udfordringer med at gentegne dit kort, så kan du følge denne vejledning - hjælper denne dig ikke, så husk, at du altid kan kontakte os på saesonkort@fck.dk - så hjælper vi med at få dit problem løst. 

Har du endnu ikke sæsonkort? 
Så kan du selvfølgelig også allerede nu købe et til næste sæson. Du kan læse mere om sæsonkort og priser her

Vi glæder os til at dele en masse spændende oplevelser med dig i sæson 2017/2018.