Matic før Lyngby: Et vigtigt skridt mod mesterskabet

Matic før Lyngby: Et vigtigt skridt mod mesterskabet

Uros Matic har fået en stærk start på sin karriere i FCK-trøjen, og ser frem til at gøre kampen mod Lyngby søndag kl. 16 til det næste afgørende skridt mod det store mål: Mesterskabet!

- Det er en vigtig kamp for os. Vi har været stærke indtil nu og er ubesejrede. Det er vores mål, at det fortsætter sådan og at vi sikrer mesterskabet så hurtigt som muligt. I den her klub er målet altid tre point, og det er det også mod Lyngby, siger Uros Matic, der forklarer den lange periode uden nederlag således:

- Vi har en fantastisk spillergruppe, hvor alle spillere er stærke og kan bidrage til holdet. Organisationen omkring holdet og i klubben er på et meget højt niveau. Det gør, at vi altid kan levere gode præstationer, og det giver gode og stabile resultater, siger Uros Matic, der ser frem til igen at gå på banen i Telia Parken foran masser af FCK-fans:

- Vi har altid stærk støtte fra fansene, og det er en stor fordel for os i kampene. Det er motiverende for os og giver os en stærk følelse af at være på hjemmebane, så vi håber altid, at der kommer mange, siger Uros Matic.

Du kan stadig sikre dig billet til Lyngby-kampen på søndag lige her: billet.fck.dk