Toutouh: Stolt af at have været med til at skrive historie

Toutouh: Stolt af at have været med til at skrive historie

Efter kampen mod PFC Ludogorets Razgrad fik FCK.DK en snak med et par spillerne, og de var naturligvis alle tilfredse med kampens resultat.

Youssef Toutouh
- Det var en sindssyg oplevelse. Vi skabte nogle chancer, men fik ikke scoret – men OK, vi er videre, og det er hvad der tæller. Defensivt stod vi godt! Jeg er glad for at have været med til det her, det er historisk, og jeg er stolt af, at have været med til at skrive historie. Det er f’ing luksus!

Andreas Cornelius
- Vi gjorde hvad vi skulle. Vi gik ind til kampen med et godt udgangspunkt, og så skulle vi bare holde dem fra at komme til chancer, stå godt og være kompakte i defensiven – og det lykkedes! Det handlede om at gå videre, og dermed betød resultatet ikke det store. Det vigtigste var at gå videre. Jeg havde selvfølgelig gerne givet tilskuerne en sejr, men de må trøste sig med, at vi nu får to kampe mere.

Peter Ankersen
- Vi spiller en god taktisk og disciplineret kamp. Det var nok ikke den smukkeste kamp, men resultatet var det vigtigste – og med 0-0 er vi jo videre! Tak til tilskuerne for en f’ing god støtte…

Aboubakar Keita
- Det var en hård kamp, men det var også en god kamp. Jeg synes selv, at det gik godt – synes jeg leverede en fin kamp, og stor tak til tilskuerne for en god støtte.

Nicolai Boilesen
- Det er fantastisk at vi er videre, og for mig var det dejligt at være tilbage i en officiel kamp. Jeg fik godt nok ikke mange minutter, og næste gang vil jeg da gerne røre bolden. Men jeg fik en dejlig velkomst – og det er jeg rigtig glad for.