Stensikker sejr over Silkeborg IF

Efter kampen fik FCK.DK et par hurtige kommentarer fra fire af spillerne. 

Rasmus Falk 
 - Vi får en god start på kampen, vi trykker dem i bund – og får så scoret de nødvendige mål. Efter at Corner og jeg har fået scoret, synes jeg vi kører sejren stensikkert i land – men jeg havde naturligvis gerne set, at vi havde scoret lidt flere mål. 

Andreas Cornelius 
 - Om mit mål må jeg bare rose Ludwig for et rigtig godt indlæg, om end mit hovedstød næsten var bedre. Men Ludwigs indlæg kommer rigtig hårdt, og jeg får hovedet på – og selvom den er lige på keeperen, er den så hård, at han er uden chance. Kampen i dag var ikke ligefrem nem, men den går alligevel hen og bliver forholdsvis nem, efter at vi er kommet på 2-0.  
 







Jan Gregus 
 - Vi starter godt, vi får lagt et godt pres på dem – helt som vi havde ønsket os. Efter at vi har scoret vores mål, fortsætter vi med at køre bolden rundt samtidig med at vi får skabt nogle chancer. Så en fin kamp, endnu et clean sheet – hvilket er godt for både keeper og os som hold, og samtidig vigtigt før den kommende kamp mod Leicester. 

Stephan Andersen 
 - Jo, endnu et clean sheet. Sejren i dag var vel nærmest en pligtsejr, og den måde vi vinder på er god, for vi havde mange spillere, der var kommet tilbage fra landskampsopgaver. Så jeg er da glad for en sejr og et clean sheet, og eftersom jeg ikke spiller så meget igen, må jeg tage hvad der kommer – og så ellers gøre hvad jeg kan, og man har vel ikke kunnet sætte en finger på mit spil i de kampe, jeg har spillet.