4-0-sejr over Lyngbys reserver

Erik Johansson fik muligheden for at spille central midt i dag, og det “fejrede” han med at støde med frem i feltet i starten af kampen og dundre en løs bold ind, som Lyngby-keeperen kun fik handskerne på.

Det er dog ikke en helt uvant position for den boldstærke svensker, som tidligere i karrieren har spillet på pladsen. Senest i 2014, mens han var i Malmö FF, så vidt han selv lige kunne huske.

Ligesom Santander - der havde fået en special-fremstillet ansigtsmaske hos Sahva til at beskytte hans nyligt opererede kindben - fik Erik Johansson de første 45 minutter i benene, men selv om løverne kunne gå til pausen med 1-0-føringen, var det ikke specielt fortjent efter spil og chancer. Vi var alt for sjældne gæster i Lyngby-feltet, hvorimod Lyngby både havde et langskud på overliggeren og yderligere et par kvalificerede chancer.

Vi sluttede dog 1. halvleg godt af, og det formåede holdet at bygge videre på efter pausen, hvor der var en helt anden aggressivitet i spillet. Inden længe udmøntede det sig i både chancer og scoringer, og så var det game over inden vi nåede midtvejs i 2. halvleg.

Lyngby pressede det sidste kvarters tid for en reducering, og vi spillede også de sidste 10 minutter i undertal, da Danny Amankwaa måtte udgå, efter vi havde brugt alle vores udskiftninger. Det virkede dog ikke til at være noget alvorligt, og med en 4-0-føring i en reservekamp, er der absolut ingen grund til at tage chancer.

Se flere billeder fra kampen ved at klikke på pilene i topbilledet.

Tirsdag den 11. oktober 2016, kl. 14.00 på Lyngby Stadion. Reserveliga, 4. runde

LYNGBY-F.C. KØBENHAVN 0-4 (0-1)

5.: 0-1 Erik Johansson – dundrer en løs bold i feltet i netmaskerne
58.: 0-2 Bashkim Kadrii – spilles fra af Youssef Toutouh og sætter den mellem benene på keeperen
61.: 0-3 selvmål, Philip Rasmussen - fra nærmest oppe omkring midten af banen!
65.: 0-4 Kasper Kusk – behersket langskud uden for feltet

F.C. København: 1 Stephan Andersen – 2 Tom Høgli, 26 Jores Okore, 15 Mikael Antonsson (anf.) (72.: 18 Joel Felix), 34 Frederik Bay – 17 Kasper Kusk (72.: 14 Henrik Bellman), 24 Youssef Toutouh (72.: 27 Jonas Wind), 5 Erik Johansson (46.: 35 Aboubakar Keita), 32 Danny Amankwaa (80.: udgået) – 9 Bashkim Kadrii, 19 Federico Santander (46.: 12 Devrim Sahin)

Ikke benyttet: 31 Filip Djukic

Lyngby: 16 Andreas Larsen – 20 Jeppe Brandrup (anf.) (70.: 38 Markus Backmann), 30 Hallgrimur Jonasson, 12 Mads Nordam, 17 Casper Højer – 14 Philip Rasmussen, 22 Bror Blume (83.: 33 Simon Vollesen) - 23 Jens Odgaard, 26 Frederik Gytkjær (75.: 34 Troels Cilius), 32 Gustav Marcussen (64.: 36 Lorent Callaku) - 27 Kim Ojo (62.: 28 Oliver Kjærgaard)

Ikke benyttet: 40 Oskar Snorre