Minimum det ene point i 3 ud af 4 kampe

F.C. KØBENHAVN VS OB
F.C. København har mødt OB 72 gange i Alka Superligaen. 32 af kampene er vundet af F.C. København, 23 er sluttet uafgjort og 17 gange har fynboerne snuppet sejren. Målscoren i de 72 kampe er 104-81.

35 af de 72 Superligakampe mod OB har haft F.C. København som hjemmehold, og som hjemmehold har F.C. København vundet 16 af de 35 kampe, 15 er endt uafgjort og fire gange har OB vundet. Målscoren i de 35 hjemmekampe er 57-35.

F.C. København og OB er tre gange tørnet sammen i Superligaen i september måned. To af de tre kampe er vundet af F.C. København og en kamp er sluttet uden vinder.

F.C. KØBENHAVNS SÆSON
Efter de første syv runder Superliga er F.C. København placeret på 2. pladsen, a point med Brøndby IF på 1. plads og AaB på 3. pladsen. F.C. Københavns målscore er fire mål dårligere end rivalerne fra vestegnen men ni mål bedre end AaB’s målscore.

F.C. København har 15 point stående på kontoen, de er kommet i land via sejre over Lyngby BK (3-0), Esbjerg fB (4-0), FC Nordsjælland (4-0) og FC Midtjylland (3-1) – samt uafgjorte opgør mod mod SønderjyskE (1-1), AaB (1-1) og Brøndby IF (1-1).

F.C. Københavns 17 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 7 mål

1'-15' minut: 1 mål
16'-30' minut: 2 mål
31'-45' minut: 4 mål

2. halvleg: 10 mål
46'-60' minut: 3 mål
61'-75' minut: 6 mål
76'-90' minut: 1 mål

1 mål, Federico Santander

Derudover har Dahlin fra FC Midtjylland lavet selvmål.

FACTS, DE TRE SUPERLIGAKAMPE MOD OB I SIDSTE SÆSON:
30. august 2015, OB 1- 0 F.C. København

1-0 Anders K. Jacobsen (62')
10.039 tilskuere på TRE-FOR Park.

6. december 2015, F.C. København 4-1 OB
1-0 Mathias 'Zanka' Jørgensen (16'), 2-0 Mathias 'Zanka' Jørgensen (27'), 3-0 Nicolai Jørgensen (69'), 4-0 Lasse Nielsen (selvmål 75'), 4-1 Anders K. Jacobsen (88')
14.636 tilskuere i Telia Parken

8. maj 2016, OB 0-1 F.C. København
0-1 Federico Santander (40')
9.911 tilskuere på TRE-FOR Park

OB’s SÆSON
Lørdagens gæster fra OB er at finde på Superligaens 10. plads med 7 point (en sejr, fire uafgjorte og to nederlag). OB ligger side om side med FC Nordsjælland, men snupper 10. pladsen grundet en målscore der er seks mål bedre. OB er et point efter Lyngby BK, Viborg FF og AGF, men har tre point op til AC Horsens og FC Midtjylland der i skrivende stund sidder på de sidste pladser i top-6 (og forårets mesterskabsspil).

1. halvleg: 4 mål
1'-15' minut: 3 mål
16'-30' minut: 0 mål
31'-45' minut: 1 mål

2. halvleg: 5 mål
61'-75' minut: 0 mål
76'-90' minut: 2 mål