F.C. København skriver kontrakt med Nicolai Boilesen

F.C. København skriver kontrakt med Nicolai Boilesen

Den 24-årige Nicolai Boilesen har i dag underskrevet en 4-årig aftale med F.C. København, hvor han tiltræder med øjeblikkelig virkning og får trøje nummer 20. 

 
Venstrebacken, der har 15 A-landskampe på sit cv, har senest spillet for Ajax i Amsterdam, hvor han også har optrådt som anfører, indtil han valgte ikke at forlænge sin kontrakt med klubben. I stedet vender han så nu tilbage til dansk fodbold og København: 
 
- Nicolai er for det første en fantastisk dygtig fodboldspiller med en høj spilintelligens og en stærk teknik. Han har international erfaring fra landsholdet, og så har han spillet masser af internationale kampe med Ajax. Vi er bevidste om, at han ikke har fået spillet kampe i lang tid på grund af situationen med Ajax, men vi har lagt en god plan for Nicolai, så han kan komme tilbage på sit højeste niveau. Vi glæder os meget til at arbejde med ham, siger manager Ståle Solbakken, mens direktør Anders Hørsholt supplerer: 
 
- Vi er stolte af, at vi er en klub, der er attraktiv for de bedste danske spillere, og som vælger os frem for klubber i større ligaer. Vi vil gerne tiltrække de bedst mulige spillere, og Nicolai er et rigtigt godt eksempel på, at FCK er en klub, der også er konkurrencedygtig internationalt i forhold til at tiltrække dygtige spillere, siger Anders Hørsholt. 
 
Nicolai Boilesen, der har vundet fire mesterskaber i sin tid i Ajax, ser frem til at jagte nye store resultater i F.C. København: 
 
- FCK er en stor klub også internationalt set, og jeg glæder mig meget til at blive en del af det stærke setup, der er. Jeg har været væk fra kamp i en længere periode, og jeg ved, at der er et stykke arbejde, jeg skal have gjort, før jeg når mit bedste niveau. Jeg ser virkelig frem til at komme i gang, så jeg kan bidrage til at vinde titler og få FCK frem på den internationale scene. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har valgt rigtigt med det her skifte, siger Nicolai Boilesen. 
 
FAKTA: 
Navn: Nicolai Boilesen 
Født: 16.2. 1992 
Højde: 186 cm 
Vægt: 75 kg 
Tidligere klubber: AFC Ajax 
 
LANDSKAMPE: 
15 A-landskampe, 40 U-Landskampe