Ståle: Det kunne være værre

Ståle: En godt gennemført kamp

- Det var en godt gennemført kamp, men vi mangler lige det sidste. Vi dominerer stort mod de rumænske mestre, især i 1. halvleg, mens det efter pausen var lidt sværere at komme til de store chancer. Men før pausen har vi nogen, vi bare skal score på, og de har kun ét skud på mål, der sidder helt oppe i krydset efter en stor fejl af Delaney uden for feltet, sagde Ståle efter aftenens 0-1-nederlag til Astra Giurgiu. Men der var mange gode enkeltpræstationer at glæde sig over.

- Der var fremskridt i forhold til enkeltspillere som Kusk, Falk, Santander og Verbic, som så rigtig gode ud, og så en Erik Johansson, der kommer tilbage i fantastisk form. Ludwig hang lidt efter i dag, men det er fordi han ikke har trænet så meget og heller ikke spillede kampe under EM ligesom Erik. Så kommer han herned og får et tempochok i forhold til den måde vi spiller på, men det jeg meget fornøjet med, for han burde heller ikke kunne hænge helt med. Men han skal nok være hvor han skal om en 10 dages tid, når vi skal spille europæisk, sagde Ståle, der også glædede sig over de mange valgmuligheder han har på alle positioner.

- Der er stor konkurrence på mange pladser, og vi skal arbejde videre med at få alle spillere helt med. Det går stadig lidt hurtigt for Pavlovic, men det kommer gradvis. William ser meget bedre ud end i fjor på samme tid, han fortsætter hvor han slap før ferien, så det ser generelt godt ud. Især vores intensitet og power i 1. halvleg var vældig godt og viser, at vi er der hvor vi skal være lige nu, sluttede Ståle.

Jan Gregus ankom til Østrig i dag og er dermed aktuel til den sidste træningskamp på onsdag kl. 18 mod de kroatiske mestre fra Dinamo Zagreb.