Brian Priske ny assistenttræner i F.C. København

Brian Priske ny assistenttræner i F.C. København

F.C. København har fundet afløseren for assistenttræner Peter Wettergren, der stopper i klubben efter denne sæson. Valget er faldet på 39-årige Brian Priske, der forlader FC Midtjylland for at blive assistenttræner i FCK efter sommerpausen:

- Vi ser Brian som en stor kapacitet i den rolle. Han kender Alka Superligaen særdeles indgående og har en solid international erfaring både som spiller og træner. Han er en ambitiøs træner, der har en god og stærk personlighed, som vi mener vil passe rigtigt godt ind i vores stab. Vi ser meget frem til at få gavn af Brians evner i F.C. København efter sommerferien, hvor vi er sikre på, at han vil bidrage til, at vi kan nå vores mål, siger manager Ståle Solbakken.

Brian Priske, der i sidste sæson var med til at gøre FC Midtjylland til dansk mester, ser frem til at komme til F.C. København:

- Jeg er rigtigt glad og stolt over, at jeg får muligheden for at blive en del af F.C. København fra den nye sæson. Men der skal selvfølgelig heller ikke herske nogen tvivl om, at jeg sætter en stor ære i at gøre mit arbejde i FC Midtjylland færdigt, før jeg vil rette mit fokus mod FCK, siger Brian Priske, der er med, når holdet møder ind mandag den 20. juni.

FAKTA:
Navn: Brian Priske
Født: 14. maj 1977
Trænerkarriere: assistenttræner FC Midtjylland, 2011-2016
Spillerkarriere: Stensballe IK, Horsens fS, Aarhus Fremad, AaB, Genk, Portsmouth, Club Brügge, Vejle Boldklub, FC Midtjylland og IK Start.
Landskampe: 24 A-landskampe.