Ståle: Vi giver alt for meget væk

Ståle: Vi giver alt for meget væk

- Jeg tager min del af ansvaret for, at forberedelserne til kampen ikke har været gode nok, og vi fik vel også set, at det ikke fungerer godt nok, når spillerne får så frie tøjler, som tilfældet var i 2. halvleg. Offensivt er vi meget godt med i kampen og skaber godt med chancer, og Nicolai og Bashkim scorer nogle flotte mål i 2. halvleg, men defensivt giver vi alt for meget væk. Allerede i starten har de jo tre store chancer, konstaterede Ståle efter kampen, hvor han afviste at han efter kampen havde talt med store bogstaver i omklædningsrummet.

- Nej, vi prøvede selvfølgelig at banke noget gejst ind i holdet i pausen, og det synes jeg også nogle reagerede fint på, bl.a. leverer Nicolai en fremragende indsats i 2. halvleg. Men man skal også huske, hvilket pres spillerne har været under i lang tid, så det er måske ikke så usædvanligt, at der kommer en reaktion, hvor der mangler noget gejst. Vi fik i hvert fald set, hvad der sker, når man ikke yder 100 % fra start, for man kan ikke vinde kampe som denne på 90 %. Men nu må alle sørge for at forberede sig ordentligt til den næste kamp på torsdag, så vi ikke ser sådan en præstation igen i de sidste kampe, konstaterede Ståle, der ikke har planer om at annullere den miniferie, Robin, Ludwig og Erik Johansson har fået.

- De spiller heller ikke torsdag, det er en nødvendig prioritering i forhold til næste sæson at de får en lille pause, fastslog Ståle. Sandsynligvis må han også se bort fra Andreas Cornelius i de sidste kampe, da han måtte udgå tidligt i dag med en mindre forstrækning i baglåret.