Verbic glad for både sejr og scoring

Verbic glad for både sejr og scoring

Erik Johansson: 
- Den her kamp skal lukkes meget før. Vi skaber vel chancer til i hvert fald to eller tre mål mere, mens de modsat ikke kommer frem til mange chancer, så en rigtig god dag i det defensive. 

Benjamin Verbic: 
- Jeg er selvfølgelig rigtig glad for sejren, og at vi stadig har ni point ned til nummer to. Jeg synes vi offensivt gjorde det godt, og så havde styr på dem – de var i hvert fald ikke farlige. Alt i alt en meget fortjent sejr til os. Om målet er der ikke så meget at sige, jeg løb og trykkede af, og så steg den bare indtil den lå i netmaskerne. Det er jeg naturligvis også glad for. 

Ludwig Augustinsson: 
- Jeg synes vi spiller en god kamp, specielt i 1. halvleg hvor vi skaber mange chancer. Samtidig gjorde vi det godt i forsvaret. Set over hele kampen skulle vi selvfølgelig have scoret nogle flere mål, vi kunne vel have vundet både 2-0, 3-0, og 4-0. Nu gælder det om at få ladet batterierne op, så vi er helt klar til onsdagens pokalkamp. 

Thomas Delaney: 
 - Vores 1. halvleg var jo en sand fornøjelse. Vi havde styr på dem og kom frem til mange chancer, vi var bare ikke skarpe nok – og derfor forblev kampen åben så længe. Det er jo en kamp, hvor alt kan ske, specielt mod et hold der har alt at vinde. Men vi vandt, så jeg er en tilfreds mand!