Hjalte Nørregaard bliver træner på School of Excellence

Hjalte Nørregaard bliver træner på School of Excellence

Et særdeles vellidt og velkendt FCK-navn vender fra sommer hjem til F.C. København, når Hjalte Nørregaard tiltræder på School of Excellence som assistenttræner for Jakob Neestrup på U17-holdet: 

 
-Vi har hele tiden haft en klar ambition om, at vi gerne vil have trænere ind med en god spillererfaring og indsigt i F.C. Københavns spillestil og kultur. I Hjalte har vi fundet den helt optimale kandidat. Hjalte har store ambitioner om at være talentudvikler, og vi har haft dialog med ham gennem de seneste to år om en rolle hos os, når han var færdig som aktiv. Derfor er det en stor glæde for os at byde ham velkommen hjem, og vi ser det som en styrkelse af vores setup og organisation på School of Excellence, siger manager på School of Excellence, Sune Smith-Nielsen. 
 
Hjalte Nørregaard er noteret for mere end 300 kampe for F.C. København mellem 2000 og 2010, en stor del af dem som anfører, og han ser nu frem til igen at bidrage for klubben: 
 
-Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang. Jeg vil gerne prøve mig selv af i rollen som træner, så jeg ser det som en stor mulighed for mig at få lov til at gøre det på School of Excellence, som er et ambitiøst og meget professionelt sted. Samtidig er jeg selvfølgelig vildt glad for igen at blive en del af F.C. København, som betyder meget for mig, siger Hjalte Nørregaard.