Antonsson: Bliver sjovt med topkamp mod AaB

Antonsson: Bliver sjovt med topkamp mod AaB

Søndag fik Mikael Antonsson et lidt uventet comeback, da han blev indskiftet for Kasper Kusk efter et kvarters tid for at udfylde hullet i midterforsvaret efter Zanka. Men det var ikke noget, der rystede den rutinerede svensker.

- Det er selvfølgelig altid lidt specielt, når man bliver kastet ind i kampen på den måde, men jeg synes det gik udmærket sammen med Erik. Og vi holdt nullet og fik point med hjem, og det var vigtigt, siger Mikael Antonsson.

Zanka har fået to spilledages karantæne, og Pelle Nilsson døjer stadig med lægproblemer, så det tyder på, at Anton også får fornøjelsen af de næste to kampe - og den første mod AaB på søndag er et decideret topbrag.

- Ja, det bliver sjovt, for det er jo en vigtig kamp i toppen af ligaen. Men også en svær kamp, for AaB har set gode ud, så vi skal igen spille op til vores bedste. Og forhåbentlig foran rigtig mange fans i Telia Parken, tilføjer Anton.

Han og holdkammeraterne fulgtes med fansene det sidste stykke til stadion i søndags, og det var en ny oplevelse for den erfarne stopper, der ellers har oplevet lidt af hvert i sin professionelle karriere:

- Nej, det har jeg aldrig prøvet før, men det var en rigtig god oplevelse. Det var en god ide at arrangere det, og også fint, at ledelsen var med på forslaget. Det gav jo også os spillere et lille indblik i fansenes verden, slutter Mikael Antonsson, der foreløbig er noteret for 175 kampe i FCK-trøjen.