Ståle: We might change style for Porto game

Ståle: Stadig pladser at kæmpe om

Ståle Solbakken står søndag aften over for sine landsmænd fra Rosenborg i den sidste testkamp inden det går løs i Alka Superligaen og DBU Pokalen.

- Det bliver en fin sidste test at møde de norske mestre, som igen i år vil være favoritter sammen med Molde til at vinde Tippeligaen. Men det er også bare en træningskamp som alle andre.

Ståle har stort set hele truppen til rådighed og fortæller her lidt om hvor tæt han og trænerstaben er på at have den endelige startopstilling klar.

- Det hold der indleder mod Rosenborg vil være tæt på den endelige opstilling, men ikke nødvendigvis den som spiller mod Esbjerg næste søndag. Der er stadig nogle pladser at kæmpe om. Foreløbig ligger det fast, at Robin og Kaminski spiller en halvleg hver både søndag og mandag, hvor vi møder Vejle i Reserveligaen. De er stadig meget lige, så vi vil gerne have disse kampe med i vurderingen, før vi vælger hvem der skal stå i Alka Superligaen.

Ud over Alka Superliga og DBU Pokal er der som nævnt også kampe i Reserveligaen i foråret, og du kan se hele programmet her. Mandagens reserveligakamp betyder bl.a., at der ikke bliver så mange udskiftninger i Rosenborg-kampen.

- Stephan Andersen er naturligvis uaktuel for spil på grund af sin ankelskade, og desuden har Youssef Toutouh døjet med en mindre lårskade fra AIK-kampen i Dubai, og han spiller hverken søndag eller mandag. Til gengæld ligger det fast, at Danny Amankwaa, der begyndte at træne med i fuldt omfang i Dubai, spiller på mandag mod Vejle, slutter Ståle.

Der er fri adgang til Rosenborg-kampen på nummer 10, og det er søndag aften kl. 19 på KB's bane 3. Desuden streames kampen live på tv3sport.dk