Bashkim: Der er altid noget vi kan forbedre

Bashkim: Der er altid noget vi kan forbedre

I mandags vendte truppen hjem til København efter 12 dage i Dubais varme og behagelige klima, og det kan godt være lidt af en omvæltning.

- Det har selvfølgelig været lidt koldt af komme hjem, for det var klart federe at træne i Dubai på grund af varmen og de gode baner. Men det er også rart nok at komme hjem, selv om det er lidt af en omvæltning. Træningen herhjemme er dog stort set den samme som i Dubai, men vi drikker bare mindre vand, griner Bashkim efter fredagens træning på Nummer 10.

Der er 9 dage til det går løs for alvor i Alka Superligaen, men inden da er der lige en sidste træningskamp mod Rosenborg BK på søndag kl. 19 på Nummer 10, hvor der er fri adgang for tilskuere.

- Det er gået fint i vores tidligere træningskampe. Vi har set stærke ud og spillet godt, men der er altid noget man kan bygge videre på og forbedre, og det skal vi selvfølgelig bruge Rosenborg-kampen til, og så er vi 100 % klar mod Esbjerg, siger Bashkim, der for første gang i flere år har været med i hele opstartsperioden forud for en halvsæson og er med i den knivskarpe konkurrence om en af pladserne i startformationen.