Stephan: Vi skal bare fokusere på os selv

Stephan er med i Dubai

Stephan Andersen brækkede anklen forrige lørdag, og selv om han ikke kommer til at røre en bold på turen, ser han frem at skulle med til Dubai.

- Jeg forventer at skulle ned og træne så meget som jeg overhovedet kan uden at belaste min venstre fod. Jeg går stadig med krykker, men håber at få den “støvle” af, som jeg har gået med siden operationen (i stedet for gips, red.), så jeg bl.a. kan begynde at genoptræne i svømmebassinet. Jeg skal også have taget stingene fra operationen dernede. Vores sundhedssektor, som er med dernede, har allerede taget godt hånd om mig og skal nok sørge for, at jeg får den rigtige genoptræning, fortæller Stephan.

- Derudover er det selvfølgelig også rart at være en del af truppen på sådan en tur, hvor jeg forhåbentlig også kan bidrage med noget socialt. Men det er bestemt ikke bare en badeferie for mit vedkommende, tilføjer Stephan.

Det var lørdag den 23. januar, det pludselig gik galt til træningen.

- Vi spillede til to mål på en lille bane, helt som vi plejer, og så ville jeg bare nå en bold, der egentlig var på vej ud af banen, for at holde den i spil. Men lige idet jeg sparker til den med højre, så vrikker min venstre fod om, og jeg kan med det samme både mærke og høre, at der er noget, der brækker, fortæller Stephan om det sorte uheld, der medførte operation i foden om søndagen.


Allerede dagen efter operationen var Stephan i omklædningsrummet i Telia Parken, hvor David Cosgrave, Head of Medical Services, så nærmere på foden.
(Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK)


Elektriske impulser hjælper med at stimulere benmusklerne, så de ikke mister for meget styrke, mens Stephan ikke kan bruge foden.
(Foto: Stephan Andersen - fra hans Twitter-konto)